4.8 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (5 Votes)

Как се прави гривна от мънистаАко искате да освежите официалния тоалет с ефектно бижу – тази идея е за вас.

Ще ви покажем как с помощта на ластик, игла, конец и малко мъниста, можете да сътворите разкошна гривна.

Към инструментите ще ви трябва и една ножица.

Как се прави гривна от мъниста

Преди да тръгнете да купувате колиета, които да развалите, за да измайсторите гривната, проверете дали нямате стари, скъсани или вече омръзнали. Идеята е благодатна за вариации. Освен перли, можете да ползвате всякакви лъскави камъчета, които имат направени дупки за конец. Ако сте още по-смели, можете да добавите и някое лъскаво копче. В случая ще ви покажем как се изработва гривна от перлени мъниста.

Купете или извадете от стара дреха широк ластик и зашийте по този начин, като за размер ползвате собствената ръка, разбира се.

Как се прави гривна от мъниста

Изберете конец в цвят, подходящ на цвета на мънистата, така че да не се вижда много. Обшийте плътно ластика по показания на снимката начин.

Как се прави гривна от мъниста

Долната част няма да се вижда, но все пак внимавайте да не правите дълги шевове. Вътрешната част на вашата гривна трябва да изглежда долу-горе така :

Как се прави гривна от мъниста

След като обшиете плътно с камъни или мъниста, вашата гривна е готова, а най-хубавото е, че никой друг няма да има като нея – тя ще е ваша, уникална изработка. Да не говорим за цената! Никой няма да предположи, че тази разкошна гривна е направена от вас и то за толкова малко пари.

Как се прави гривна от мъниста

Добавете коментар

Защитен код
Обнови