Букет от лалета от пластмасови лъжички

Домът е мястото където обичаш да се прибереш след изморителен ден и да отпочинеш. Той трябва да бъде уютен, цветен, красив и да ви зарежда с положителни емоции.

Идеи за украса

Ние от 1001 Идеи сме големи почитатели на цветята, които внасят много настроение и цвят у дома. Ето затова част от идеите, които ви поднасяме са свързани с тези красиви растения. Днешното ни предизвикателство към вас е да си направите букет от лалета от пластмасови лъжички. Тези пролетни цветя, които носят слънчево настроение ще заредят вашия дом с положителни емоции. Вярваме, че всеки от семейството ви би ги харесал.

Какво ще ви е нужно:

  • пластмасови лъжички за еднократна употреба
  • червена и зелена креп хартия
  • зелено тиксо
  • четка за рисуване
  • лепило
  • ножица

Ето как се правят:

За едно лаленце ще ви трябват 5 лъжички.

Изрежете от червената крепирана хартия средни по големина правоъгълници. След това увийте с тях венчелистчета (горна част на лъжичките), залепете за да не се разпаднат.

Скрепете лъжичките в следната последователност: две заедно и три заедно (вижте снимката).

После обвийте със зеленото тиксо дръжките, направете листенцата от зелената крепирана хартия. Може да завържете по една панделка на всяко лаленце.

Направете красива композиция от тях и подарете на любим човек.

Вижте повече

Как да си направим огледало от пластмасови лъжички във формата на хризантема

Как да си направим огледало от пластмасови лъжички във формата на хризантема

Обичате нестандартните неща, любители сте на естетичното и креативното, значи ще харесате новата ни идея. Направете си сами огледало хризантема от пластмасови лъжички. Реализацията на такава...

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.