Да направим лесно картина, без да сме художници

Не сте предполагали, че можете да сътворите картина, въпреки че нямате никакъв художествен талант? Не бързайте да зачерквате тази възможност. Днес ще ви покажем три много лесни идеи за декорация на стените във вашия дом. И без никакви угризения ще наречем творението картина, защото сме виждали къде по-големи цапаници, продадени за милиони долари.

За първата картина ви трябват няколко флумастера, изопропилов алкохол и платно, върху което да рисувате. Няколко думи за изопропиловия алкохол – можете да го купите от аптеките, но трябва да бъдете изключително внимателни къде го съхранявате, защото е опасен, ако се погълне. Платната за рисуване се предлагат в доста онлайн магазини, ако нямате наблизо специализиран.И така – с помощта на флумастерите и в предпочитана от вас комбинация от цветове, щриховайте платното. След това излейте внимателно алкохола върху него и вашата картина е готова. А за по-удобно, можете да използвате празна бутилка с помпа.

изопропилов алкохол

идеи с картини

идеи с картини

За следващата картина е необходимо платно, спрей-боя и клонка (или няколко листа). Клонката може да е всякаква. Все пак е добре листата да са по-големички, за да се получат по-ясни очертания. Налагате я върху платното, пръскате с боята-спрей и воала – сътворили сте уникална картина!

идеи с картини

Последното предложение е колаж от акварелни рисунки на хартия. Просто трябва да ги изрежете в такива форми, така че да бъде лесно налагането им като колаж върху платното за рисуване. Ножица, лепило и платно – безбройните рисунки на вашето дете са претворени в оригинална картина, която ще краси стената в дома ви.

идеи с картини

Можете и сами да измислите дизайн за картина, комбинирайки нашите три идеи.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #украса за стена