Да преобразим облеклото с перли

Харесвате ли перли? Или смятате, че са скучни? Днес ще ви променим мнението, ако е така. И дори няма да ви се налага да носите бижута. Те ще са на друго, малко по-необичайно, но много ефектно място.

Напоследък перлите са навсякъде. Най-вече пришити върху добрия, стар деним.

Само една перлена яка или ревери ще преобразят обикновеното ви яке в шикозна дреха. И не, вече лъскавите дрехи не се носят само вечер – съвсем спокойно можете да си разходите обшитите с лъскави камъчета дрехи и през деня.

Предимството на освежаването на дрехата с камъни е и, че можете да я съживите, ако са ? били захабени ръкавите, например или пък сте направили петно на любимото си яке, панталон или блуза. Можете да работите по шаблон за фигури, а може и просто да пръснете мънистата из цялата дреха.

И не бива да се ограничавате само до класическия вид перла – можете да експериментирате с различни цветове, големини, а защо не и с лъскави камъчета между тях.

И за самото обшиване не трябва да се притеснявате – не е кой знае каква философия подреждането на мънистата върху дрехата. Въпреки че не смятаме, че са нужни кой знае какви указания за шева, ето няколко снимки:

идеи перли по дрехите

идеи перли по дрехите

идеи перли по дрехите

По-надолу сме подбрали невероятно красиви предложения – разгледайте ги и грабвайте иглата и конеца.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #идеи с перли