Да си направим лесно поднос за сервиране

Поканили сте гости и искате да ги впечатлите? Тогава определено не можете без красива подредба на масата, тоест от елегантна покривка, красива кухненска посуда, подходящи прибори за хранене и т.н.

Идеи за дома

Подносът за сервиране не е задължителен атрибут за вечерта, но ако имате намерение да поднесете напитки, то той ще ви бъде изключително полезен. В тази статия, ние ще ви покажем как да си направите много лесно един красив поднос за сервиране.

Какво ви е нужно:

  • нова дъска за рязане (за предпочитане правоъгълна, без дупки)
  • дълги дръжки за чекмеджета - 2 бр.
  • дрелка и свредло с размер според винта
  • пластмасови рафтоносачи
  • винтове
  • измервателна рулетка или линийка
  • маркер или молив

идеи да си направим лесно поднос за сервиране

Как се прави:

Поставете дръжките на повърхността на дъската за рязане. Изравнете ги и ги центрирайте. Отбележете с маркера (молива), там където ще пробивате с дрелката, за да може след това да захванете дръжките с винтовете.

идеи да си направим лесно поднос за сервиране

идеи да си направим лесно поднос за сервиране

За да не издраскате масата при сервиране, може да направите крачета на подноса от обикновени пластмасови рафтоносачи. Можете да ги забиете с малки пирончета или с тънки винтчета за дъното в четирите края. Беше лесно нали? Гостите могат вече да идват! Има с какво да им поднесем напитките.

идеи да си направим лесно поднос за сервиране

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #идея за поднос