Да си направим обемно сърце от конци

За да изненадате приятно любимия човек до себе си, не се нуждаете от много време и пари. Трябва само да развихрите въображението си, да научите няколко тънкости при направата на сувенири и да подготвите необходимите материали.

Идеи за украса

Ето например сърцето, което е символ на влюбените, може да бъде изработено от хартия, конци, бонбони, цветя и да бъде подходящо за подарък за различни празници, като рожден ден, Свети Валентин или 8-ми Март.Ето една идея как да си направите красиво сърце с конци.

Какво ви е нужно:

  • 2-3 цвята конци
  • балон във формата на сърце
  • вазелин
  • PVA лепило
  • декоративни ленти (различни цветове)
  • декорация (декоративни пеперуди, мъниста, ширит с пайети и т.н.)

идеи обемно сърце от конци

Как се прави:

Като начало надуйте балона във формата на сърце. След това го намажете с тънък слой вазелин. Върху него нанесете PVA лепилото и внимателно започнете да навивате хаотично конците върху балона. * Ако е необходимо, можете в процеса на навиване на конците да ги намажете с допълнителен слой от лепилото.

идеи обемно сърце от конци

Окачете балона да виси и оставете лепилото да изсъхне за ден.След това пукнете балона и го извадете с кука за плетене през някоя дупка от вече втвърдените конци. Остава само да украсите сърцето по ваш избор и когато дойде подходящия момент да го подарите на любимия човек.

идеи обемно сърце от конци

идеи обемно сърце от конци

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #сърце #конци