Декоративен свещник от зелена ябълка

Ние от 1001 Идеи сме изключително против скучните неща. Ето затова се стремим постоянно да ви поднасяме нови и нови идеи, с които да разнообразите интериора и украсата у дома. Тъй като сме любители на нестандартните свещници, днес ви предлагаме да си направите един от свежа, зелена ябълка. Изработва се изключително лесно и няма да ви отнеме повече от 10-15 мин.

Подберете от зеленчуковият магазин до вас, една или повече по-големи зелени ябълки, в зависимост колко свещника сте решили да си направите.

Отрежете с остър нож горната част на плода откъм дръжката. Поставете върху отрязаната част една чаена свещ и очертайте около нея.

Издълбайте ябълката толкова, колкото да влезе вътре в нея свещта и да не се виждат ръбовете й.

Свещник от зелени ябълки

Ето че вече можете да запалите вашите свещници на празничната маса, Гостите ви биха ги оценили.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #свещник