Декорация от сапунени мехурчета

Сапунените мехурчета освен че са забавни и приятни за окото, също така могат да бъдат използвани и за украса! С малко въображение с тях ще направите много красиви неща, а освен това ще се позабавлявате.

Идеи за украса

Ето от какво ще имате нужда: акварелна хартия, сапунена вода, оцветители за храна (акварелни бои), пластмасови чаши и сламки.
Разделете сапунената вода в някоко пластмасови чаши. Добавете в тях различни оцветители за храна (акварелни бои), като поставите и по една сламка.

идеи декорация от сапунени мехурчета 01

След това духнете с тях в сапунената вода, за да образувате повече мехурчета. После вземете акварелната хартия и поставете отгоре мехурчета. Ще получите фантастични цветни модели. Оставете ги да изсъхнат.

идеи декорация от сапунени мехурчета 02

идеи декорация от сапунени мехурчета 03


Тази хартия може да използвате за увиване на подаръци, като фон за картички, лексикони и т.н.

идеи декорация от сапунени мехурчета 04

идеи декорация от сапунени мехурчета 05

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #декорация