Две лесни идеи за поставки за вино

Виненият шкаф или поставките за винени бутилки не са задължителна част от интериора или оформлението на трапезата, но в домовете, където ценят и събират изискани вина, те са почти задължителни. Освен очевидната полезна функция, поставките за вина придават на дома определен стил и елегантност, напомнящ на френските къщи в Прованс.

Идеи за дома

Но този предмет може да бъде доста скъп, ако решите да го купувате. А всъщност никак не е трудно да направите у дома оригинална поставка за бутилки.

Ето две идеи за вдъхновение.

Поставката за вина не трябва да съдържа много бутилки. Ако имате малко пространство в апартамента или не сте чак такъв любител на виното, тогава може да си направите ето тази лесна поставка за 2-3-4 бутилки.Например тази настолна поставка на снимката е за 3 бутилки.

Нея лесно може да направите, като използвате по-твърди картонени тръби.

Разделете ги на две части и половинките ги залепете заедно с лепило, тиксо или горещ силикон. Цялата повърхност покрийте с филц или друга тъкан.

идеи поставки за вино

идеи поставки за вино

идеи поставки за вино

Ето още една малка постака за вино, направена от дървена шайга. За удобство на нея са монтирани крака. В долната й част са изрязани отвори за бутилки. Между редовете е добре да се направят рафтове, за да разделят бутилките.

идеи поставки за вино

идеи поставки за вино

Колко лесно беше, нали приятели?

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.