Есенни идеи за вдъхновение

Есента е най-благодатното време за творчество. Материалите за есенните проекти може да намерите в най-близкия парк. Времето започна да застудява, нощта да настъпва по-рано и определено тези две неща предразполагат към това да поработите у дома върху някой проект и да сътворите нещо оригинално.

Идеи за украса

Въздухът е буквално наситен с вдъхновение и идеи... Предлагаме ви да организирате една творческа вечер за цялото семейство и да "съживите" есенните листа. За да направите това, ще ви трябват четки, боички, листа и малко въображение. А ние ще ви подскажем няколко идеи, но сме абсолютно сигурни, че при вас нещата ще се получат много по-интересни, неочаквани и ярки! Бъдете креативни!

Буболечки, гъсенички и таралежчета от есенни листа

От есенните листа могат да се направят ето такива забавни жители на гората. И тук не е задължително да имитирате точно оригинала, нека буболечките да не бъдат кафяви и сиви, а ярки и цветни. Нека да носят настроение.

есенни идеи за вдъхновение нарисувани листа

есенни идеи за вдъхновение нарисувани листа

есенни идеи за вдъхновение нарисувани листа

Животни от есенни листа

Ето такъв забавен зоопарк може да бъде направен от листа. Лисица, мечка, вълк и други дребни животни могат да "оживеят" с помощта на въображението ви. есенни идеи за вдъхновение нарисувани листа

Аквариум от есенни листа

Вие отдавна мечтаете за аквариум! От есенните листа може да направите много симпатични ярки рибки.

есенни идеи за вдъхновение нарисувани листа

Други идеи от есенни листа

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.