Ето как с водка можем да облекчим болката в ставите и гърба

Ако досега сте си мислили, че водката става само за пиене и да си чистите стъклата с нея... грешите!

Учени и експерти доказаха, че водката много ефективно се бори с една от "болестите на нашето време" - остеохондрозата, от която страда всеки трети жител на Земята.

Най-често симптомите са честа болка в гърба и шията, разпространяваща се и в областа на раменете и дори в ръцете.

На помощ обаче идва водката, която ще ни помогне да облекчим неприятните болежки. Ще я смесим с няколко съставки и ще се получи едно чудесно лечебно средство.

Рецептата е на руският писател Генадий Малахов, който пише книги посветени предимно на народната медицина. Публикувал е над 60 книги и терапиите, които описва, най-често е приложил върху себе си.

Ето и неговата лесна рецепта за облекчаване на болките в гърба и ставите:

Смесете равни количества:

  • водка
  • ябълков оцет
  • мед
  • брашно

Разбъркайте съставките, докато се получи като тесто. Нанесете върху мястото, което ви боли и покрийте първо с прозрачно фолио и след това с памучна кърпа.

Оставете да действа за през нощта, а на сутринта махнете.

Повторете процедурата колкото е необходимо.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.