Хитър трик! Ето как няма да ви мръзнат краката в обувките през зимата!

Едно от най-неприятните неща през зимата, е когато ви измръзнат краката след работа или разходка на открито. А студени ли са краката, студът сякаш прониква в цялото ви тяло и настинката е готова да ви превземе. Днес обаче сме ви подготвили един лесен трик, с който можете да се справите с това неудобство.

Единствено ще са ви нужни ножица, маркер и парче топлоотражателна подложка, която се използва зад радиаторите, за да не се губи топлината от стаята. По същия начин ще се опитаме да не загубим топлината и от обувките. Алуминиевата топлоотражателна подложка можете да купите от строителните магазини.

Как се прави:

Извадете стелките на зимните си обувки, поставете ги върху подложката и с помощта на маркер очертайте около тях. Изрежете с ножица "алуминиевите" стелки, направете им дупчици с шилото, за да дишат краката и да не се запотяват и ги поставете в обувките. Върху тях сложете оригиналните стелки.


krakata prez zimata izolaciq 2018


Вече може да сте сигурни, че няма да усетите студа проникващ през подметката, тъй като топлинния рефлектор ще задържа топлината вътре в обувките ви. Изрежете стелки за цялото семейство и ако е завалял сняг навън, направете си снежен човек без да ви мръзнат краката. Приятно е нали, когато краката са топли?

Ако ви е харесала тази идея, споделете я с приятели!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #хитра идея