Идеи за есенна декорация на камини

Есента е най-романтичният и меланхоличен сезон. Когато с тази златна красавица идва студа и кишата е много хубаво да седнете до камината, наслаждавайки се на топлината и светлината на горящите дърва. Днес ще ви покажем как може да украсите камината си в съответствие с този дух и настъпил сезон.

Идеи за украса

Има интересни идеи, които може лесно да пресъздадете, без да харчите много пари.

Една лесна идея за есенна декорация е използването на плодове и зеленчуци (за предпочитане изкуствени, защото те няма да загният), а същото така различни ядки, кестени, жълъди и сухи цветя. Може да закачите над камината венец или стара рамка, тя ще придаде ретро излъчване на стаята. Освен това може да използвате огледала и винтидж портрети.

Свещите, цветята и вазите са класическа декорация и винаги ще подхождат идеално на вашата камина или на пода от двете й страни, ако те са достатъчно високи.

Не забравяйте за есенните листа, клонките и мъха - сложете ги във вази и купи и се насладете на новата декорация на дома си!Вижте няколко снимки, които могат да ви послужат за вдъхновение :)

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.