Интериор с фототапети - чудесно решение за вашия дом

Искате някаква промяна и освежаване на интериора във вашия дом, но не ви се предприемат сложни размествания и скъпи ремонти. Ние ще ви кажем как можете буквално да преобразите една стая, само с помощта на фототапет. Невероятна природна гледка, модерен градски пейзаж или любим детски герой - най-хубавото на цветните картини за стена е, че буквално може да си изберете, каквото пожелаете – разнообразието и възможностите за дизайн са огромни.

Идеи за дома

Изобщо, съвременният потребител е облагодетелстван – освен големите възможности за избор, за да си изберете тапети дори не е нужно да си губите времето в обиколки от магазин до магазин – всичко е на един-два клика разстояние. А онлайн покупката има и още предимства – по-бързо ще осъществите идеята си, а пък ако не ви хареса даден продукт, винаги можете да го върнете на търговеца в законния срок.

И така – какви тапети да изберем?

Няма да е изненада за вас, ако ви кажем, че най-щастливи от такава промяна биха били децата, така че защо не започнете от детската стая? Кой малчуган не би бил щастлив, ако любимият му герой го гледа от стената на стаята? А защо пък да не изберете и поставите заедно заедно детски фототапети?


Детски тапети


Детски тапет с любими герои


Детски тапет

Ако обичате цветните мотиви, но възможностите на обикновените тапети ви се струват скучни, а на вас много ви се иска да имате красива, цветна стена в хола, можете да изберете картина на цветя, точно по ваш вкус. Ще внесе много настроение и свежест в дома ви.

тапети с цветя

Пътешествията са вашата страст, но ежедневната рутина не ви позволява да пътувате толкова често, колкото ви се иска – релаксирайте вечер, правейки планове за новото място, което ще посетите – изберете фототапет с карта на света или друго място, към което ви теглят мечтите. А защо не и Космоса – човек не трябва да ограничава мечтите си.


Тапети карта на света


Тапет космос

Ако пък притежавате традиционен вкус в избор на интериорните решения, защо не пробвате с нещо класическо – стена от камък. Да, няма нужда да предприемате огромни ремонти и разходи – тапетите „каменни стени“ са изключително добро, практично и евтино решение на вашата идея.


Тапети каменни стени


tapeti kamenni steni


Освен промяна, свежест и настроение, един, поставен на правилното място фототапет, би могъл да придаде и невероятен простор на помещението. А с модерните напоследък 3Д-тапети, този ефект става дори забележителен. Поразителен е ефектът върху една красива природна картина! Ако ви изкушава възможността да докарате морския пясък, синевата на морето или свежестта на гората в дома си, възможностите на 3Д дизайна са вашето решение.


3D тапети


3D тапети


3D тапети


Ако вече знаете какво искате, но нямате наблизо магазин, просто разгледайте възможностите в интернет – за щастие, в днешно време можете да промените дома си от дивана в хола – вече всеки търговец е намерил решение да е максимално близо до желанията ви. Изборът е огромен, възможностите за дизайн по ваш избор са големи, а в съвременните условия на конкуренция, фирмите са коректни, бързи и винаги отзивчиви за съвети. Ако сте решили сами да поставяте тапетите, те няма да ви откажат насоки как не само да се справите сами, но и да сте доволни от резултата.Снимки: Фототапети24

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #идеи с фототапети