Как да си направим ефектна кутия за бонбони или бижута

Вижте как да си направите ефектна кутия за бонбони или бижута от прежда и клечки за зъби

Идеи за украса

Необходими материали:

  • прежда (',цвят по ваш избор), в случая е розова
  • клечки за зъби
  • дебел картон
  • ножица
  • лепило
  • мъниста или перлички

Как се прави:

За да направите дъното, изрежете от дебел картон две еднакви заготовки във форма на сърце и ги залепете една за друга. След това облепете дъното с цветна хартия или направете декупаж със салфетки. После отгоре залепете клечки за зъби на равно разстояние, както е показано на снимката.

идеи ефектна кутия за сладки 02

Съвет: За да се залепят по-лесно клечките за зъби, направете с игла дупчици, капнете малко лепило и чак тогава поставете клечките за зъби на разстояние около 1 см. Започнете да омотавате клечките за зъби с прежда.

идеи ефектна кутия за сладки 03

По средата нанижете перлички (мъниста), след това продължете с омотаването догоре.

идеи ефектна кутия за сладки 04

Когато стигнете до върха, залепете на всяка клечка за зъби, перличка (мънисто). Накрая украсете дъното и върха по свое усмотрение.идеи ефектна кутия за сладки 05

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #декоративна кутия