Как да си направим крем анти-стареене за лице?

Всяка жена иска да изглежда добре и да се чувства страхотно в кожата си, независимо дали е на 30, 40 или 50 години. Затова тази полезна идея е за тези, които се стремят да бъдат млади и привлекателни, дори и с напредването на възрастта.

Полезни съвети

Днес ще ви покажем как може да си направите у дома, лесно и на много добра цена, крем анти-стареене за лице (anti-aging cream).

Не винаги е нужно да купуваме скъпоструващи кремове, като можем да си ги приготвим сами. Затова заредете се с желание за ударна доза красота и да започваме да творим "отвара за младост". Кожата на лицето ви ще е доволна от това!

Ще имате нужда от:

  • 200 г свинска мас
  • 1 с.л. мед
  • 1 с.л. сок от алое

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки на водна баня, но без да ги кипвате. Топлият крем нанесете върху кожата на лицето.Съхранявайте го в хладилника и претопляйте преди използване, на водна баня или в микровълновата фурна.Ефектът се вижда след една седмица на постоянно прилагане!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.