Как да си направите градина на оградата или балкона?

Идея как да си направите градинка ако разполагате с малък балкон или двор.

Ако разполагате с малка градинка или балкон, в които пространството е ограничено, трябва да използвате всяко възможно място в тях максимално.

Ето една идея да го направите като закачете няколко саксии с цветя върху оградата или балкона. Освен всичко останало по този начин можете да скриете част от самата ограда, която не сте имали възможността да пребоядисате или ви се струва недостатъчно красива.

Когато пък дойде зимата, внесете саксиите вътре в дома, така че напролет ще бъдете готови със свежа зеленина за малката градина или балкон.

Какво ви трябва:

  • Саксии за цветя
  • Различни цветове боя
  • Пластмасови или метални кукички за саксии
  • Рулетка
  • Молив

1. Малко боя в свежи цветове е в състояние да превърне и най-невзрачната саксия в красив градински аксесоар. Избраните саксии се пребоядисвам с цветове по желание - горната част може да е в различен цвят, за да се постигне по-интересен ефект. Нанесете боята според инструкциите на опаковката и изчакайте да изсъхне за указаното време.

2. Използвайте рулетка и молива, за да измерите и отбележите местата, на които искате да поставите саксиите. С помощта на кукичка сложете всяка саксия на мястото й.

  • ИДЕЯ: Можете да монтирате вместо кукички някои от другите приспособления за поставяне на саксии върху стената, които се продават на пазара.

Вижте разнообразни идеи за красива градинка на оградата на двора или тераса:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #идеи за огради