Какъв конец трябва да си вържете, за да избягат проблемите

За силен талисман против уроки и магии, славяните са считали усукан конец (',прежда) с възели, завързан около китката. За да си направите такъв талисман може да използвате всякакъв конец (',прежда): памучен, копринен, вълнен, ленен. Влиянието и силата на такива гривни зависи от цвета им.

Полезни съвети

© unsplash
  • Червеният конец ще ви направи неуязвими: защита от хулигани и лоши хора.
  • Оранжев и жълт конец предпазват от завистници, уроки и магии.
  • Зелената гривна ще привлече успех в паричните дела, както и ще допринесе за защита срещу крадци и лъжци.
  • Синият цвят е за интуицията и способността да поддържате разговор. Така че, ако имате проблеми с общуването, сложете гривна с този цвят - това ще ви превърне в приятен събеседник.
  • Лилавият конец ще помогне да избегнете опасни ситуации и ще имате защита срещу злополуки.
  • Бялата гривна е най-подходяща за ученици и студенти, защото този цвят улеснява процеса на учене и прави хората по-любопитни, свободомислещи, както и развива паметта.Три вълнени парчета прежда (може различни цветове) усукани на китката на дясната ръка, ще помогнат за въстановяването на силите и подобряване на здравето.

полезни съвети какъв конец да си вържете, за избягат проблемите

Конецът трябва да бъде завързан със седем възела, всеки от които е един от духовните измерения и определено от човек, който наистина ви обича и му се доверявате.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.