Капсулен гардероб – идеи за лятото

В последните години една особено практична идея си намери приложение и доби широка популярност в нашето ежедневие – капсулния гардероб. Сигурно и вие вече сте чували за него. Затова е време и ние да му обърнем внимание.

Идеята на капсулния гардероб е с малко, но базови модни артикула, да се постига разнообразие и стил в ежедневното облекло.

Предимствата на този тип гардероб са значително намаляване на разходите за модни дрехи и аксесоари (в доста от случаите съвсем ненужни), по-лесна поддръжка – пране, подреждане, химическо чистене и т.н. и компактност, особено ако се налага да пътувате често.

Капсулният гардероб контролира безразборното харчене на пари за количества дрехи, чанти и обувки. Ще разберете, че е по-добре да вложите повече средства в една качествена чанта или обувки, а защо не и за дреха от естествена, скъпа материя, вместо безброй синтетични блузки в гардероба.

Не на последно място, капсулният гардероб пести време! Ако работата ви е динамична, но в същото време изисква безупречна визия, вие ще оцените най-добре предимствата на тази опигинална идея.

Сутрин няма да губите време в измисляне на комбинации, а приготвянето на багаж за командировка или отпуск, ще отнема в пъти по-малко време.И тъй като в момента сме на прага на лятото и отпуските, ние ви предлагаме няколко идеи за летен капсулен гардероб.

Ще се изненадате какъв ефект се постига само с малко, но добре съчетани базови дрешки и аксесоари.

Ако летният отпуск е все още далеч, вижте тези предложения:

идеи за капсулен гардероб
идеи за капсулен гардероб
идеи за капсулен гардероб

А ако се приготвяте за почивка, но не искате да носите много багаж, можете да погледнете в гардероба си дали пък нямате някои от показаните по-долу неща. Останалите, разбира се, можете да си ги набавите:
идеи за капсулен гардероб
идеи за капсулен гардероб

Капсулният гардероб за есента е по-практичен и приложим за повече сезони и ние няма да пропуснем да ви предложим нашите идеи. Но преди това ще се насладим на настъпващото лято!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.