Коледен плик за картичка във вид на елен

Един от най-популярните коледни символи е северния елен. Неговият образ е много широко използван в западната култура във всичко свързано с Коледа и Нова година.

Идеи за украса

И не е чудно, че именно северни елени са впрегнати на шейната на Дядо Коледа.

Такъв прекрасен символ на празниците, можете да направите много лесно сами, например коледен плик за картичка във вид на елен.

Какво ще ви е нужно:

  • цветен картон (кафяв, бежов и червен)
  • бяла хартия
  • ножица
  • лепило

Как се прави:

Примерен шаблон, от който лесно да подготвите всички основни части за вашите елени: рога от бежов картон, нос и уста от червен, очи от бяла хартия и кафяв картон.

идеи коледен плик за картичка във вид на елен

Пликът се прави от картон лист A4 или по-малък, както желаете. Вижте на снимката схематичен модел на плик.

идеи коледен плик за картичка във вид на елен

Изрежете и залепете пликовете. Върху всеки залепете нужните части (рога, нос, уста и очи), както е показано на снимката.

идеи коледен плик за картичка във вид на елен

Не забравяйте усмивката.

идеи коледен плик за картичка във вид на елен

Ако използвате различни цветове, можете да направите много ярки и красиви коледни пликове. Поканете децата да ви помагат, този процес несъмнено ще ги увлече и ще създаде приятна и забавна, работна атмосфера вкъщи.

идеи коледен плик за картичка във вид на елен

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Вижте още

loading...