Лесна и бърза идея – органайзер за четки за грим

Вече сте натрупали толкова много четки за грим, че се чудите къде да ги подредите, понеже са се разположили върху цялата ви тоалетка или разни други места, на които пречат с безпорядъка си. Има много лесно решение – четките ви ще са подредени и винаги под ръка, на подходящото място.

Трябва ви само подходящия съд, в който ще ги държите и малко насипен материал, който да държи четките изправени.

Какво имаме предвид – например, красива стъклена купа и мъниста от стари колиета. Или пък бобени зърна, защо не? А тези от кафе дори ще ароматизират стаята ви.В днешно време има толкова изкуствени материи, които могат да ви свършат работа като уплътнител, в който да нареждате инструментите си за разкрасяване. По-долу сме ви подбрали няколко варианта.

Уверете се сами, че няма нищо сложно в тази проста, но много оригинална идея.А ако имате малко повече време и сте на креативна вълна, можете да направите органайзер за четки с ролки от тоалетна или домакинска хартия. Само трябва да ги подрежете, облепите или боядисате (напръскате) с боя, след което да ги залепите за кръгла или правоъгълна основа.

Разгледайте снимките, изберете модел и внесете ред и красота в дома си.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.