Лесни идеи за коледни картички

Време е за коледните картички! Но вместо да хвърляте един куп пари на вятъра, понеже красивите картички изобщо не са евтини, защо не направите сами, с помощта на малко картон, лепило, цветна хартия (',лента), флумастери, водни бои, пайети и дори копчета.

Ако имате ученици вкъщи, повечето неща ще намерите в тяхната стая. А вие самите, сигурни сме, имате кутия, пълна с шарени дреболийки – панделки, камъчета, кончета и т.н., които просто не сте изхвърлили, с идеята да ползвате някога.

Ето сега е моментът да извадите тези съкровища!

Ще ви трябва също така и комплекта с пособия за шиене, защото сме ви приготвили изключително лесни, но невероятно оригинални идеи с „бродирани“ картички. Даже ще започнем с тях.

Как се правят коледни бродирани картички

Как се правят коледни картички

Разгледайте снимките и изберете модел, вземете по-дебела игла или тънка кука и подгответе хартията с избрания модел. А по-смелите могат да си измислят свой. Ако някъде имате прибрана бяла и червена прежда, останала от изработка на мартеници, не пропускайте да я оползотворите – ще свърши чудесна работа. Не се безпокойте, ако нямате други цветове – тях можете да ги дорисувате с флумастери или с водни боички.

Как се правят коледни картички

Как се правят коледни картички

Как се правят коледни картички

Как се правят коледни картички

Ако се поразровите в интернет, ще установите, че идеите са толкова много и толкова лесно изпълними, че неизбежно ще се запитате защо продължавате да пръскате пари за картички. По-долу ви предлагаме интересна подборка с оригинални лесно изпълними идеи, към които дори не се налага да добавяме указания. Желаем ви весели празници и чудесни емоции около елхата!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.