Летни къси панталонки диня

Днес ще ви покажем как да си направите много весели летни къси панталонки, украсени като "диня". Те ще са изключително актуални и подходящи за носене през горещите дни.

Модни идеи

За да се сдобиете с такива в гардероба си, ще трябва да вземете бели панталонки или да отрежете стари светли джинси, остатъците от които можете да използвате за други интересни идеи, които ще намерите в сайта 1001 идеи.

Освен това ще са ви нужни и четири цвята текстилна боя: розово (цвят фуксия), бяло, зелено и черно, също така четки и дълбок съд (леген).

идеи къси панталонки диня 01

Как да ги направите:

Разтворете розовата текстилна боя в леген и сложете панталонките да се оцветят. Оставете ги да изсъхнат.


идеи къси панталонки диня 02


След това с другите три цвята ги украсете като диня, както е показано на снимките.


идеи къси панталонки диня 03

идеи къси панталонки диня 04

идеи къси панталонки диня 05

Преди да облечете късите панталонки, те трябва да изсъхнат напълно в продължение на най-малко 72 часа. Перете ги съгласно инструкциите. Весело лято!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #къси панталонки

Вижте още

loading...