Малки вазички от старите електрически крушки

С появяването на енергоспестяващите електрически крушки, старите с нажежаема жичка бяха забранени за продажба в рамките на Европейския съюз. Но ако все пак имате някакви останали резерви в шкафа или се чудите какво да правите с изгорелите, не бързайте да ги изхвърляте.

Идеи за украса

Опитайте се с тях да си направите малки вазички за украса на интериора. Ще се получи ефектно и доста красиво.За да направите това, трябва да разглобите крушката. С помощта на инструментите - отвертка, клещи или сгъваемо ножче премахнете нагряващия се проводник.

По принцип да разглобите крушката е лесно, но трябва да бъдете изключително внимателни, тъй като ако не внимавате, може да повредите стъкления балон (колбата).

Демонтираната крушка е вече готова ваза. Можете да направите висящи вазички, настолни на поставка, терариуми за мъх, сукуленти или кактуси. Има много варианти. Вазите от електрически крушки са подходяща и оригинална декорация на интериора на дома и градината.

Вижте 17 идеи:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.