Няколко идеи с вертикална поставка за документи (',PVC органайзер)

Сигурно не сте и подозирали как една офисна вещ, освен да организира хаоса на работното място, може да се превърне в идеален помощник в подреждането на вашата кухня. Днес ще ви покажем няколко идеи с най-обикновена поставка за документи от този тип:

Дали ще е пластмасова, телена или от дебел картон, няма никакво значение.

С нея можете да организирате абсолютно всички домакински помещения и не само. Но засега идеите ни ще останат само в границите на кухнята.В кухненските шкафове с по-едрите предмети е лесно – просто ги подреждаме, но по-дребните се търкалят, падат, пречат да се затвори вратичката.

Просто наредете няколко поставки за документи във вътрешната част на шкафа и всичко застава на мястото си.

Идеи с поставка за документи


На вратичката има също място – можете да го оползотворите с монтирането на една поставка там.


Идеи с поставка за документи


Идеи с поставка за документи


Най-удобните поставки за плодове и зеленчуци се получават от телени органайзери.


Идеи с поставка за документи


Идеи с поставка за документи


Ако завъртите хоризонтално поставката и я монтирате по начина, показан на снимката по-долу, но близо до печката, ще имате винаги подръка любимите подправки, докато готвите.

Идеи с поставка за документи


Не сте и предполагали, че тези кутии могат да се ползват дори в хладилника – пробвайте с 1-2 пластмасови и скоро ще се радвате на подреден хладилник.


Идеи с поставка за документи


Вероятно има още безброй приложения на този практичен предмет, за които вие сами ще се сетите. Направете кухнята си приятно и функционално кътче в дома си.


Идеи с поставка за документи

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.