Няколко страхотни идеи за остъклен балкон

В големите градове пространството е ограничено и скъпо. А въздухът толкова мръсен, че почти нямаш друг избор, освен да се изолираш максимално от него, приобщавайки площта на балконите към жилищното пространство. Ефектът е двоен, защото едновременно си осигурявате комфорт зад стените на дома си, а също и печелите малко повече пространство.

В какво ще превърнете балкона, много зависи от вашето жилище – големина, разпределение, а също и вашите нужди, например – любими занимания. Балконът ви може да се превърне в работен кабинет, още една спалня, място за отдих с книга и питие, пространство за купон – ако има достатъчно място, разбира се.Ние сме подбрали за вас няколко страхотни идеи – може до този момент въобще да не ви е хрумвало, че балконът ви може да се превърне в толкова приятно и полезно кътче.

И да, казахме, че това се прилага най-много в големите градове, но това съвсем не означава, че не може да се случи и в други условия, стига да ви допадне оригинална идея. А съвременните варианти за остъкляване предлагат такива невероятни решения като дизайн и функционалност – съвсем спокойно може да затваряте през зимата панорамния балкон, а през топлия сезон да се радвате на светлина и въздух.Разгледайте предложенията по-долу, които сме подбрали.

Някои са толкова оригинални и лесно изпълними, че ще ви се прииска веднага да пристъпите към действие.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #балкон