Органайзер за детско бюро – лесно и бързо

В детската стая почти винаги цари пълна бъркотия, дори само няколко часа, след като сте почистили и подредили. Затова винаги е полезна всякаква идея, която може да ни помогне, макари малко, да се преборим с вечния хаос.

Днес ще ви покажем как можете да направите сами органайзер за моливи, флумастери или всякакви други, създаващи хаос дреболийки.

Трябва ви само една кутия за обувки или две (четири) еднакви картонени кутии, малко лепило и цветна хартия. Ако нямате цветна хартия, същата работа може да свърши парче плат, дори вашият органайзер ще стане по-здрав.

Първата стъпка е изрязването и залепянето на кутията. Ако го правите с две или повече кутии, трябва да ги изрежете под наклон и да ги слепите с високите части, както е показано на снимката. С кутия от обувки е съвсем малко по-сложно. Прегънете на две и изрежете по показания по-долу начин. След това от капака на кутията изрежете стени за ниската част на страните на органайзера.


Да си направим органайзер

Да си направим органайзер


Общо-взето, сте приключили със сложната дейност на моделиране на кутията. Оттук нататък следва лесната и забавна част – декорацията. В зависимост от това с какво разполагате – плат или хартия, използвате подходящото лепило и декорирате изцяло по ваш вкус. Ако ще ползвате кутията за химикали, моливи или флумастери, подсилете дъното, така че мастилото да не минава през тъканта и да цапа работната маса (бюрото).


Да си направим органайзер

Да си направим органайзер

Да си направим органайзер


Ето още една много лесно изпълнима идея, ако горната ви се стори сложна:


Да си направим органайзер

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #моливник