Страхотни идеи за коледна и новогодишна украса от хартия

Магазините са препълнени с най-различни причудливи, лъскави, светещи и премигващи играчки. Изборът е изключително голям, но въпреки това хартиената украса си остава най-евтиното и понякога доста по-ефектно решение за украса на дома по време на коледните и новогодишните празници.

Най-малкото е по-предпочитано като украса от хората, които обичат да творят и имат свободно време за това. Ако и вие харесвате домашно изработената украса и не ви е страх да поизцапате ръцете си с малко лепило, то следващата идея е за вас.

Грабвайте ножицата и онези лъскави списания, които събирате с години в килера и ги превърнете в нещо красиво и носещо радост на вас и цялото семейство.

Всяка една лъскава хартия може да бъде транформирана в уникална коледна играчка.

Зелената красавица, очаква да бъде украсена, затова ето няколко страхотни идеи за вдъхновение:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.