Стринг Арт - изкуството създадено с чук, пирончета и цветни конци

Изкуството се създава с перо, четка, бои, муза или с чук и пирони.

Днес ще ви покажем една доста различна и интересна техника, чрез която можете да създадете уникални картини и пана. И да, ще ви е нужен чук, няколко шепи пирони, цветни конци и мно-о-о-ого фантазия и креативност.

Не сте виждали творец да размахва чук? Е сега хората в семейството ще видят блесналия ви поглед докато забивате пироните и размахвате чука. просто ги успокойте, че ще създавате изкуство, а няма да разрушавате къщата. ;)Ако досега не сте виждали картина направена чрез стринг арт (на английски string art), ще бъдете доста впечатлени. Струна, връв, поредица, върволица - това означава String и е в основата на това изкуство. Как се прави? Ще ви е нужна дървена основа върху която да забиете пирончетата и около тях да оплетете с цветни конци или прежда. Разбира се преди това ще ви е нужен шаблон с рисунката, около която ще забивате пирончетата и ще творите.

Стринг Арт - изкуството създадено с чук, пирончета и цветни конци

В някои от картините създадени чрез техниката стринг арт се използват и по няколко стотин гвоздея. Удивително нали? Можете да използвате различни по големина пирони, според проекта.

Стринг Арт - изкуството създадено с чук, пирончета и цветни конци

Ето няколко страхотни идеи от стринг арт, за вдъхновение:

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #конци