Весели кръпки – лесно, практично и модерно

Вече никой не се ядосва, когато си скъса дънките / джинсите – в днешно време е модерно да се ходи с кръпки. И независимо дали сте си купили панталона с дупки или пък са се получили с времето, винаги може да се добави цветна идея.

Само с парче цветен плат и конец в ярък цвят, можете да придадете оригинален и съвсем нов вид на любимите дънки, с което да им осигурите още няколко години живот.

Не се безпокойте, скоро няма да излязат от мода.Както казахме, когато става въпрос за дънки, вече никой не гледа дали шевовете са прави или не се е появила някоя дупка повече. Така че, няма нужда да се притеснявате, ако не боравите особено сръчно с иглата и конеца – и да не избродирате перфектно новата кръпка, никой няма да забележи.

Грабвайте иглата и конеца, разгледайте идеите, които сме подбрали за вас и дерзайте!Можете да зашиете парчето плат от лицевата страна на панталона. Можете да придадете определена форма, например цвете, а може и да режете, без да мерите и оформяте.

Ето два варианта:Дънки с кръпки

Дънки с кръпки

Ако зашиете плата отвътре, отвън ще запазите автентичния вид на кръпката, но можете да избродирате нещо с цветен конец, както е показано на снимките. Орнаментите са елементарни, едва ли ще ви затруднят. А можете да се осмелите да измислите сами съвсем нови!

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.