Висящ свещник от тел

Свещникът днес е не толкова функционален предмет, колкото естетичен елемент в оформлението на различни пространства. Само си представете, как ще се преобрази празничната маса, ако между ястията разположите свещи в оригинални и стилни поставки.

Идеи за украса

Всяка трапеза може да стане специална, стига само да добавите нотка романтика - запалвайки свещи в ефектни свещници. Пламакът им ще направи атмосферата на стаята загадъчна и вълнуваща, но в същото време спокойна и уютна. Дори ако свещта не е запалена, елегантния свещник на рафта или висящ от тавана е достоен за вашия домашен интериор. Днес ви предлагаме една идея за уникален и красив свещник от тел. За да осъществите тази интересна идея, се нуждаете само от тел и клещи. С помощта на клещите започнете да придавате спираловидна форма на телта. Създаването на извивките зависи от вашето въображение и вкус. За да бъде по-лесно, можете да омотаете тел върху предмет с цилиндрична форма.

идеи висящ свещник от тел

Важно е да направите достатъчно плътно и стабилно дъно, за да не падне или да се обърне свещта. За тази цел извивките трябва да бъдат с по-малък диаметър и по-нагъсто.

идеи висящ свещник от тел

Готово! Може да поставите вътре чаена свещ и да закачите цялата конструкция. По същия начин, можете да окачите вази и саксии с цветя и буркани с декоративни материали.

идеи висящ свещник от тел

идеи висящ свещник от тел

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #свещник