Забавни животни от орехови черупки

Орехите не са само вкусна и питателна храна, но и великолепен материал за направата на всякакви изделия. За да използвате черупките на ядливите ядки за творенията си, трябва правилно да ги почистите. За да направите това, внимателно отворете орехите с отвертка и разделете на две половини.

Идеи за украса

Необходимо е да премахнете сърцевината и вътрешните тънки преградки, да изчистите с четчица останалия боклук и черупките са готови за употреба. Можете от тях да направите с децата забавни животни. Предлагаме ви да видите няколко идеи, от които да черпите вдъхновение. Освен това ще ви трябват и някои други материали, като пухкави лулички, боички, маркери, цветни картони и други.

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.