1

Що се отнася до предотвратяване на разпространението на инфекциозни заболявания като COVID-19, нищо не побеждава доброто старомодно миене на ръцете. Но ако не са налични вода и сапун, следващият ви най-добър вариант, е да се използва дезинфектант за ръце на базата на алкохол, който съдържа най-малко 60 процента спирт.

Добрата новина? Нужни са ви само три съставки, за да направите дезинфектант за ръце у дома. Прочетете, за да разберете как.
dom interior
Домът е мястото, където прекарваме голяма част от времето си, поради което е желателно да се чувстваме достатъчно комфортно, когато сме вкъщи. Именно поради това много хора полагат големи усилия, за да превърнат своя апартамент или къща в мечтаното вдъхновяващо пространство, зареждащо ни със спокойствие и положителни емоции.
Идеи за уют в дома през зиматаЗа разлика от лятото, когато се стремим да имаме по-малко натрупани неща в къщи и да имаме повече пространство и въздух в горещините, през зимата сякаш ни се ще да се позавием и позатрупаме с какво ли не, само и само да ни е по-топличко и уютно и да се сгушим някъде.
Как се монтира табла към леглоМонтирането на табла за глава към леглото може да добави много стил към всяка спалня. Таблата може да бъде координирана със съществуващите мебели и декор или дори да бъде в основата на освежаването на спалнята.

Тя може да бъде изработена по начин, по който да допълва хармонично повърхностите или да подчертае стила на определена държава или отминала епоха.
ремонт на подпокривно пространство в стаятаКогато приключат всички други ремонти, можем да се отдадем на подпокривното пространство. Там няма нужда от бързане и можем да развихрим въображението си.

За този участък от вашия дом ще трябва да приложите две процедури - шпакловане и боядисване.
Спално бельо за бебетаКогато малкият човек се появи в къщата, изпитваме огромна радост, но и в същото време ни налягат немалко тревоги. В сравнение с крехкото създание светът ни се струва огромен и груб. Иска ни се да защитим малкото бебче по възможно най-добрия начин.

Как да го накараме да се чувства комфортно в кошарката си? Отговорът е лесен - изберете качествено спално бельо за новородени.
modernata banq idei 01Няма човек, който да не си мечтае за красива, уютна и просторна баня.

Но на практика в повечето апартаменти истината е съвсем различна - претъпкана с мебели малка баня, в която трудно може да се намери място дори и за най-важните аксесоари като паста за зъби, четки, козметика и така нататък.
Идеи за стена от палетиПродължаваме с идеите за създаване на уникален интериор. Отново ще обърнем внимание на стените у дома и ще ви покажем как може да ги направите нестандартни и необичайни.

Ако искате да направите сериозна промяна във визията на дома си и сте привлечени от естествените материали, то тази идея е специално за вас.
Идеи с тапети от вестници
Когато дойде време за ремонт на дома и се сблъскваме с хиляди въпроси относно новия вид на жилището ни. Какъв цвят да бъдат стените, каква боя, тапет или друго покритие да изберем? А дали ще си паснат с мебелировката?

Ако ви е писнало от еднообразните и скучни едноцветни стени и сте готови да експериментирате, имаме една нестандартна идея за вас.