5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
идеи винтидж държач за чаши от старо греблоМоже би, в плевнята, гаража или килера вие или някой ваш познат е натрупал много ръждясали, стари и вече ненужни предмети от градински сечива. Ето, че един инструмент от тази колекция го очаква светло бъдеще!


Забравеното гребло без дръжка може да се превърне в един ретро държач за винени чаши. Ако ви звучи интересно, то време е да потърсите такова гребло и да се залавяте за работа.  
Предварително почистете металното гребло от бучките мръсотия и ръждата, а след това го прикрепете здраво към стената с винтове или други крепежни елементи. Може да го боядисате в любим за вас цвят или такъв, който ще се върже с интериора.

идеи винтидж държач за чаши от старо гребло

Такъв винтидж държач изглежда много по-интересно и ефектно от предлаганите по магазините. Разбира се, само ако стила на кухнята или на бара ще ви позволи да впишете такъв оригинален кухненски предмет в интериора.

идеи винтидж държач за чаши от старо гребло

На нас определено ни допадна тази страхотна и креативна идея, за повторно използване на ръждясал градински инструмент. А вие какво мислите?

идеи винтидж държач за чаши от старо гребло