3.4 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)
идеи рамка с магнити за подредба на козметикатаКъде обикновено държите сенките, пудрата, червилото, четките и хилядите други нужни неща за грима? По принцип, някъде на масичка пред огледалото, в някои кутии, кошници или козметични чанти, нали?

Намирането на определеното козметично средство може да бъде трудно и досадно занимание, особено сутрин когато бързаме за работа или за среща.

Днес ви предлагаме един лесен вариант за съхранение на гримовете. Тайната на тази идея е много проста - магнити! Освен тях ще ви трябва дървена рамка, подходящо парче ламарина и плат / хартия за украса.

Боядисайте рамката в желания от вас цвят, покрийте ламарината с красив плат (или може да използвате техниката декупаж) и я поставете в рамката.

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Снабдете се с малки магнити. Колкото повече - толкова по-добре, особено ако имате богата колекция от гримове. Залепете по един магнит на обратната страна на всяка кутийка.

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Не оставяйте без внимание и чашата-поставка за съхранение на четки, моливи и червила. На всяка поставка залепете по 2-3 малки магнитчета за да се държи по-добре на рамката.

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката

Готови сте с вашето място за съхранение на така нужните ви гримове! Ще спестите достатъчно хоризонтално пространство, закачайки такава козметична рамка на стената в стаята или банята! Използвайте я с удоволствие!

идеи рамка с магнити за подредба на козметиката