4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (10 Votes)
Лесна подредба у домаВремето за пролетно почистване, подреждане и изхвърляне може би отмина, но все пак, не е късно да ви предложим няколко идеи за организация на хаоса, който създават малките предмети у дома.

Домът ви е пълен с кутии, чекмеджета и скринове, в които цари ред, само докато ви потрябва нещо и решите да го търсите. А колиетата и обеците ви са се конфигурирали в такава сложна плетеница, че май е по-лесно да си купите нови, отколкото да изровите подходящите за тазвечерното парти.

Отново ви предлагаме идеи, които ще изпълните много лесно и няма да ви струват почти нищо. Дори няма да се налага да купувате материалите, а ще ги намерите сбутани в някой шкаф.

(1) Имате ли старо ренде? Боядисайте го в цвят, подхождащ на интериора и наредете любимите си обеци на него:
ренде

(2) А дали ви е хрумвало, че можете да използвате формичките за лед като органайзери за бижута – обеци и пръстени:
подредба бижута

(3) Това приложение на гипсовия корниз ще ви изненада приятно – обувките ви лесно и бързо се подреждат, а и винаги са пред погледа ви, докато се чудите какво да облечете:
приложение на гипсов корниз

(4) Твърде много слънчеви очила прашасват върху тоалетката ви? Предлагаме ви лесно и просто решение. Трябват ви само цветна лентичка и шал:
подредба слънчеви очила

(5) Купете си кукички с винт и монтирайте от вътрешната страна на вратата на гардероба – чудесно място за колиетата ви, които са придобили застрашителен брой:
подредба у дома

(6) Сешоарът и машата ви, заедно с прилежащите им преплетени кабели, заемат място на нощното ви шкафче или друго неудобно място? Купете пластмасова тръба, разделете на четири по приблизителен размер от снимката долу и прикрепете към вътрешната страна на кое да е шкафче:
сешоар и маша

(7) Четири скоби, стари буркани и летва – страхотна поставка за хигиенни продукти:
организация на дома

(8) А една дървена щайга и две стъклени бутилки могат да подредят чудесно вашите гривни:
дървена щайга

(9) Подредете вашите чекмеджета, като им направите „разделители“ от няколко пластмасови кутийки, купени от магазин "за един лев":
разделители

Е, надяваме се, че с нашите лесни идеи,  поне малко сме допринесли за намаляване на хаоса във вашия дом.