4.8333333333333 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (6 Votes)
идея за подредба на капаците в кухнятаШкафовете в кухнята никога не стигат! Да, има домакини, които ги поддържат в перфектен порядък, но нека си признаем – много често нямаме никакво време да подреждаме, особено ако готвим по-често.

Днес ще ви покажем една много проста и лесно осъществима идея, която ще внесе малко ред в кухненския хаос.

Капаците са с неудобна форма и често се чудим как и къде да ги поставим, така че да заемат малко място. Много често създават такъв безпорядък в шкафа, че като отворим вратичката, ни се струва, че всичко ще ни се стовари на главата.

Слава богу, има много лесно и евтино разрешение на проблема!  Само трябва да купите няколко закачалки от железарията и да ги монтирате от вътрешната страна на вратичките на шкафчетата. Най-добре да вземете от тези, които се монтират чрез залепване. Иначе трябва да пробивате, а вратичките не са много дебели и може да ги повредите.

идея за подредба на капаците в кухнята

Ако ви се вижда сложно изпълнението, извикайте някой да ви помогне. Първо наложете капаците, а след това и закачалките и отбележете къде ще лепите. Хубавото в случая е, че не е необходимо да мерите чак толкова прецизно.

идея за подредба на капаците в кухнята

Според големината на капаците и размера на вратичката, ще прецените как да разположите и колко да закачите. Трябва да ги разположите така, че да не опират на някой от рафтовете. И това е цялата философия. Сега кухнята ви е една идея по-подредена!

идея за подредба на капаците в кухнята