5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
идеи морски рамкиС наближаването на сезона на отпуските, замирисва на море! Много от нас си тръгват от морския бряг с букет от емоции, преживявания и впечатления. А също и с разни съкровища за спомен – мидички, камъчета или пък обикновени стъкълца, изгладени от морската вода.

С днешната идея ще ви подскажем как по-дълго да задържите късче от морето у вас. А какво по-добро предложение от снимки, поставени в рамки, украсени с "дарове" от морето – лесно и евтино!

Трябва ви стара рамка или пък нова, от магазините за един лев, малко лепило и щипка въображение.

Първо, обаче, трябва да се обработят морските съкровища, защото често те имат по себе си следи от предишните си обитатели и ароматът хич не е приятен. Най-лесно и ефикасно, черупките се почистват с вряла вода и препарат за миене. Даже, преди да ги изтъркате енергично, можете да ги оставите да поседят в горещата вода. Изтърквате, оставяте ги за няколко часа да изсъхнат добре и… започвате да творите.
 
Когато приключите с лепенето, можете да доукрасите декорацията с лак или боя. Лакът може да е от този за камък, а защо не и обикновен лак за нокти? Всякакви панделки,  въженца  и дървени елементи също могат да бъдат успешно включени във вашия малък морски проект. Ние подбрахме за вас няколко страхотни предложения, но вие не трябва да ограничавате въображението си – дооформете ги и ги направете по-красиви!

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

Добавете коментар

Защитен код
Обнови