5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
идеи морски рамкиС наближаването на сезона на отпуските, замирисва на море! Много от нас си тръгват от морския бряг с букет от емоции, преживявания и впечатления. А също и с разни съкровища за спомен – мидички, камъчета или пък обикновени стъкълца, изгладени от морската вода.

С днешната идея ще ви подскажем как по-дълго да задържите късче от морето у вас. А какво по-добро предложение от снимки, поставени в рамки, украсени с "дарове" от морето – лесно и евтино!

Трябва ви стара рамка или пък нова, от магазините за един лев, малко лепило и щипка въображение.

Първо, обаче, трябва да се обработят морските съкровища, защото често те имат по себе си следи от предишните си обитатели и ароматът хич не е приятен. Най-лесно и ефикасно, черупките се почистват с вряла вода и препарат за миене. Даже, преди да ги изтъркате енергично, можете да ги оставите да поседят в горещата вода. Изтърквате, оставяте ги за няколко часа да изсъхнат добре и… започвате да творите.
 
Когато приключите с лепенето, можете да доукрасите декорацията с лак или боя. Лакът може да е от този за камък, а защо не и обикновен лак за нокти? Всякакви панделки,  въженца  и дървени елементи също могат да бъдат успешно включени във вашия малък морски проект. Ние подбрахме за вас няколко страхотни предложения, но вие не трябва да ограничавате въображението си – дооформете ги и ги направете по-красиви!

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки

идеи морски рамки