4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Идеи с тапети от вестници
Когато дойде време за ремонт на дома и се сблъскваме с хиляди въпроси относно новия вид на жилището ни. Какъв цвят да бъдат стените, каква боя, тапет или друго покритие да изберем? А дали ще си паснат с мебелировката?

Ако ви е писнало от еднообразните и скучни едноцветни стени и сте готови да експериментирате, имаме една нестандартна идея за вас.

Облепете стените си с вестници, комикси, списания или страници от любима книга.

Вместо да купувате скъпи тапети и най-много да се окаже, че комшийката Дездемония е налепила същите в хола и да изпаднете в депресия от това, докато си пиете кафето у тях, просто разровете долапите и изкарайте купищата вестници, които сте струпали там. Дори да са леко пожълтяли, няма проблем. Това ще придаде по-ретро стил на стаята, стига и мебелите да са съобразени с това.

Разбира се брошурите от супермаркета не стават за това, защото ще пощуреете да гледате всеки ден промоции на боб, копърка и салами от месо! Бр-р-р :D

Най-хубавото на стените декорирани с вестници, е че могат да бъдат залепени с лепилото за тапети, което се продава във всяка една железария и не е толкова скъпо. Може да залепите навсякъде у дома. В хола, спалнята и в кухнята. Не е задължително да бъдат покрити целите стени, а може само по една стена в стая или тя да бъде частично облепена, съобразете се с обзавеждането и стила ви на живот.

Побързайте да направите това докато още има вестници да изпълните тази идея, че както е започнал да се цифровизира света, после ще ви е трудно да си направите стена облицована с таблети! :)

Ако ви харесва като идея, вижте нашите предложения!

Идеи с тапети от вестници

Идеи с тапети от вестници

Идеи с тапети от вестници

Идеи с тапети от вестници

Идеи с тапети от вестници

Tapeti ot vestnici 07

Идеи с тапети от вестници

Tapeti ot vestnici 09

Идеи с тапети от вестници

Tapeti ot vestnici 011