4.6 1 1 1 1 1 Rating 4.60 (5 Votes)

идеи детска люлка от скейтбордИдва лято, децата искат да играят навън, а и ние възрастните предпочитаме да прекарваме свободното си време в отдих на чист въздух.

Идва и време да почистим градината, да засадим нови цветя и дръвчета, да направим нова люлка, защото старата е изгнила вече, с две думи да съживим двора.

Ето една интересна и лесна идея за люлка, с която със сигурност ще зарадвате децата.

 

Тази скейтборд люлка е идеална за активни и подвижни деца, тъй като на нея е по-удобно да се люлеят прави, а не седнали. За да я направите ще са ви нужни само 20 минути.

Какво ви е необходимо:

стар скейтборд
здраво въже
чифт здрави и обли дървени пръчки
дрелка

Как се прави:

Премахнете колелцата от скейтборда и пробийте по две дупки от двете страни на дъската. Прокарайте от двете страни въже, като от горна страна на дупките направете по-един възел.

идеи детска люлка от скейтборд

Може да направите "дръжки" за детето, за да стои уверено на бъдещата люлка. За тази цел, пробийте в облите пръчки отвори. Прокарайте през тях въжето, фиксирайки от долната и от горната страна с възли. Не затягайте възлите прекалено, може да се наложи да коригирате дължината на въжето, за да може люлката да виси равна и "дръжките" да бъдат симетрични.

идеи детска люлка от скейтборд

Завържете готовата люлка към здрав клон на дърво. Лично проверете здравината на завършеното творение и едва след това позволете на децата да се забавляват. 

идеи детска люлка от скейтборд