3.8 1 1 1 1 1 Rating 3.80 (30 Votes)
идеи украсете оградата си с цветна градинаЕто една лесна идея как може да украсите скучната визия на дървената ограда на вилата си. В студеното време цветята и растенията в саксии могат да бъдат свалени от оградата, а през пролетта - отново да оживят и украсят двора с цветовете си, окачвайки ги обратно на оградата.   Какво ще ви е нужно:

керамични саксии
самозалепваща лента
спрей боя
специални закачалки (държачи) за саксии
винтове
дрелка
и разбира се... ограда, която искате да превърнете цветно и красиво място :-)

Разбира се, нужните ви материали може да не са точно тези, защото може да не искате да боядисвате саксиите, а да ги украсите много по-различно и начина за закрепване на оградата може да изберете да е друг. Например да ги поставите на рафтове или да висят, като забиете в оградата планки и поставите по едно парче въже. Всичко зависи от вашето въображение.

Като начало придайте на саксиите желания външен вид. В този случай е използваме спрей боя и самозалепваща лента за окантване на горната част на саксията, която после може да боядисате в друг цвят. Към дървените дъски на оградата закрепете държачите за саксии. Те могат да бъдат закупени от железария или специализиран магазин в областта на строителството, ремонта и градината.

идеи украсете оградата си с цветна градина

Поставете саксиите, засадете различни цветя и се насладете на гледката в собствения си двор.

идеи украсете оградата си с цветна градина

идеи украсете оградата си с цветна градина