Великденски яйца с пудра захарЗнаете ли каква е приликата между великденските яйца и съседката ви? Тя също ще позеленее, почервенее и пожълтее от завист като види вашите яйца украсени с пудра захар!

Техниката за украсяване с помощта на сладките бели кристалчета е много лесна и всеки би могъл да я приложи у дома.
Идеи за венец ВеликденНе само на Коледа се окачват венци на вратата, за да посрещаме гостите с празнично настроение.

Може да изработите и великденски венец, който ще украси входната врата и ще приканва роднини и приятели дошли у вас да се заредят с положителни емоции още от прага.
Как да направим букетМакар и да предпочитаме повече да се наслаждаваме на цветята растящи в градината, откъснати и оформени в букет си остават един елегантен и красив начин да кажеш на любим човек - "Обичам те!".
Много често отиваме в цветарски магазин и чакаме дълго време да ни направят букет, аранжирайки го и натъпквайки го с всевъзможни неща, само и само да стане по-огромен и ефектен.
идеи цветна кошница от картон и хартияПролетта започва през март. Месецът, който е много капризен и непредсказуем, като нас жените.

Но да не забравяме, че пролетта започва и с най-нежния и цветен празник 8-ми март - международния ден на жената.
qponski bliznaciМного често в социалните мрежи се натъкваме на доста интересни хора и техните идеи и проекти, които не спират да ни удивляват, забавляват и вдъхновяват.

Един от тези забавни и причудливи проекти е този на японска майка на 4-годишни близнаци.
Животни от балони за моделиранеПонякога на големите детски площадки се появява някой забавен клоун, който започва да прави кученца и цветя от балони.

Децата бързо го наобикалят с радостни възклици и след това започват да подръпват майките си за стотинки, за да може забавния чичко с шарените дрехи да направи и за тях някое причудливо животинче.
Идея за гирлянда от сърчицаРешили сте да изненадате любим човек с романтична вечеря и сте подготвили свещите, добра храна и качествено питие. Но нещо сякаш липсва и искате да декорирате стаята, така че да създадете романтично настроение.

Затова днес ще ви покажем една много лесна за изпълнение идея за направа на гирлянда от сърчица.
volkswagen beetle 00Volkswagen Beetle или повече познат като Фолксваген Костенурка е една доста симпатична и малка кола, която никога не излиза от мода.

Ще видите да я карат и хипи понесло сърф на тавана и пенсионер сбъднал детската си мечта да яхне бийтъл и да препуска по прашните пътища, чувствайки се свободен и щастлив.
buket ot kopcheta 00Когато кажем букет и веднага се сещаме за цветя, нали? Но букетите не са това, което бяха!

Някои заменят цветята с плодове и зеленчуци, но какво би се получило ако направим букет от копчета? Да, тези които са пришити върху всяка една дреха и често ги забелязваме, само когато се скъсат.