5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (7 Votes)
идеи светещи балониБалоните са отличен вариант за украса (декорация) на всеки празник. Огромното им количество от цветове, форми и размери ви позволяват да украсите всяко едно помещение и да създадете празнична обстановка.


И точно затова днес решихме да ви покажем една страхотна идея, с която да удивите гостите си на следващия ви скъп празник, като направите едни доста по-различни балони, а именно светещи. Ще се получат бързо, лесно и евтино.
Какво ще ви е нужно: балони
светодиоди (в зависимост от броя на балоните)
3V батерии (в зависимост от броя на диодите)
тиксо

Как се прави: Като за начало поставете "крачетата" на светодиода от двете страни на батерията. Той трябва да светне веднага. Ако не, завъртете батерията (сменете поляритета). Закрепете с тиксо светодиода за батерията. Направете същото и с всички останали светодиоди. Броят на получените светещи тела трябва да е равен на броя балоните.

 

идеи светещи балони

Вземете балоните и сложете всички светодиоди в тях един по един, а след това ги надуйте.

идеи светещи балони

Ако искате вашите балони да се носят из въздуха, тогава ги напълнете с хелий. В зависимост от вида на светодиодите и батериите, тези балони могат да ви радват от 24 до 48 часа. Това е напълно достатъчно за всеки един празник. След края на купона, просто премахнете светодиодите от балоните и ги запазете за следващия ваш празник.

идеи светещи балони

идеи светещи балони