3.6 1 1 1 1 1 Rating 3.60 (5 Votes)
идеи висящ свещник от телСвещникът днес е не толкова функционален предмет, колкото естетичен елемент в оформлението на различни пространства.

Само си представете, как ще се преобрази празничната маса, ако между ястията разположите свещи в оригинални и стилни поставки.

Всяка трапеза може да стане специална, стига само да добавите нотка романтика - запалвайки свещи в ефектни свещници. Пламакът им ще направи атмосферата на стаята загадъчна и вълнуваща, но в същото време спокойна и уютна. Дори ако свещта не е запалена, елегантния свещник на рафта или висящ от тавана е достоен за вашия домашен интериор.

Днес ви предлагаме една идея за уникален и красив свещник от тел.

За да осъществите тази интересна идея, се нуждаете само от тел и клещи.

С помощта на клещите започнете да придавате спираловидна форма на телта. Създаването на извивките зависи от вашето въображение и вкус. За да бъде по-лесно, можете да омотаете тел върху предмет с цилиндрична форма.

идеи висящ свещник от тел

Важно е да направите достатъчно плътно и стабилно дъно, за да не падне или да се обърне свещта. За тази цел извивките трябва да бъдат с по-малък диаметър и по-нагъсто.   

идеи висящ свещник от тел

Готово! Може да поставите вътре чаена свещ и да закачите цялата конструкция. По същия начин, можете да окачите вази и саксии с цветя и буркани с декоративни материали.

идеи висящ свещник от тел

идеи висящ свещник от тел