4.75 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (12 Votes)
идеи купа от есенни листаЕсента е времето, когато цветовете стават по-ярки, небето се изпълва с облаци, а нощите пред камината и домашните вечери още по-чести, топли и уютни. Красиво подредената трапеза е още една причина да обичаш това време на годината, тъй като и самата природа дава много идеи.

В есенната украса основна роля играят цветовете и оттенъците, които са свързани с това време на годината: червено, оранжево, злато, лилаво, жълто и бордо.

Предлагаме ви днес да си направите една красива купа от есенни листа, в която да поставите узрели плодове, като ябълки, круши, грозде, които са характерни за този сезон.

Какво ви е нужно:

разноцветни есенни листа
балон
PVA лепило
гъбка или четка с гъба
ножица

идеи купа от есенни листа

Как се прави: Като начало надуйте един балон. Смесете вода и PVA лепило в съотношение 1:1. Използвайте гъбка, за да нанесете лепилото върху балона.

идеи купа от есенни листа

След това внимателно започнете да лепите едно по едно листата. Ако е необходимо, отрежете с ножица листата и дръжките им. Нанесете лепило и от горната страна на залепените листа, за да ги закрепите на място.

идеи купа от есенни листа

Продължете да лепите, докато не покриете цялата долна половина на балона. Може да се наложи да залепите повече листа към долната част на балона, за да бъде по-здраво дъното на бъдещата ви купа.

идеи купа от есенни листа

Оставете да изсъхне за 24 часа и след това спукайте балона. Готови сте с вашата страхотна есенна купа!

идеи купа от есенни листа