5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Как се прави шейна от сладки нещаСигурно отдавна сте украсили елхата и вкъщи грее коледната атмосфера. Подаръците са приготвени и всички чакате с нетърпение настъпването на празниците и веселата суетня на разопаковането. Най-много от всички се радват децата и именно за тях е предназначена днешната ни идея – изключително лесна за изпълнение, а толкова интересна, цветна и най-вече вкусна, за радост на малчуганите.

Шейничката от лакомства можете да закачите на коледното дърво или да закрепите към детските подаръци – повярвайте ни, идеята ви ще бъде оценена подобаващо.
Какво ви трябва – захарни бастунчета, вафли, бонбони (добре е да са с правоъгълна форма), малки шоколадчета или шоколадови барове, ленти за опаковане на подаръци, панделки и малко лепило. Можете да ползвате и пистолет за топло лепене, ако разполагате с такъв.

Изберете опаковките на сладките неща да са в цветовете на празника – бяло, червено, зелено, златисто или сребристо.
Ако пък искате да внесете още по-весело настроение, можете да купите шоколадови фигурки на Дядо Коледа и да го сложите да се „вози“ на шейната. Изобщо, идеята е благодатна за развихряне на въображението.

По-долу ви показваме стъпките за „построяването“ на шейната. Отделете няколко минутки за този лесен и оригинален последен щрих към коледните ви приготовления. Желаем ви страхотни и весели празници!

Как се прави шейна от сладки неща

Как се прави шейна от сладки неща

Как се прави шейна от сладки неща

Как се прави шейна от сладки неща

Как се прави шейна от сладки неща