4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
идеи с метални кутии от бисквитиВсички имаме вкъщи от онези красиви кутии за бисквити, които ползваме, за да си съхраняваме какво ли не.

И няма нищо чудно – те са практични с лесното си отваряне, красиви – можем да ги сложим навсякъде и в същото време могат да се използват доста дълго време, за разлика от картонените кутии.

И все пак, могат да се измислят много креативни идеи с тези красиви кутии. Само с помощта на малко боя, картон, дървени или метални поставки можем да превърнем металната кутия в изящен поднос за курабийки или предястия, органайзер за бижута или ученически пособия.

идеи с метални кутии от бисквити

А защо не и хранилище за материалите, които използвате за вашето хоби – всякакви конци, копчета, ножички, мъниста и т.н. могат да се подредят на този изработен от вас органайзер. Само намерете подходящи кутии, дори и да се наложи да се жертвате да похапнете повечко бисквити.

Ако искате да направите кутиите още по-функционални, намерете малко цветна хартия и картон и с помощта на ножица и лепило, направете прегради в кутията. С помощта на декупажната техника пък, можете да направите различни по цвят и големина кутия да изглеждат като направени  от една серия.

idei metalni kutii 07

По-долу сме подбрали за вас чудесни и цветни идеи, които са толкова лесни за изпълнение, че нямате нужда от допълнителни инструкции. Дори ще се учудите, че сами не сте се сетили да превърнете шарените кутии в красив и в същото време много полезен елемент от декора на вашия дом.

идеи с метални кутии от бисквити

идеи с метални кутии от бисквити

idei metalni kutii 04

idei metalni kutii 05

idei metalni kutii 06

idei metalni kutii 08

idei metalni kutii 09

idei metalni kutii 10

idei metalni kutii 11

idei metalni kutii 12