5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Как да подберем дрехите с мокасиниМокасините са семпли и симпатични обувки, които първоначално са били само мъжки, но през последните години все повече дами с градска визия, които искат да изглеждат стилно и бохемски, се спират на тях.

Ако бъдат комбинирани с подходящото облекло, те биха могли да изглеждат доста женствено и привлекателно.

Ето и няколко съвета с какви дрехи да носим мокасини:

С деним

Обувките тип мокасини и денима си пасват идеално и са чудесен избор за всяка една дама, която не се придържа стриктно към модните тенденции за перфектна бизнес визия. Ако вашият дрескод ви позволява, няма причина да не отидете така на работа. Препоръчително е през летните сезони да комбинирате мокасините с къси панталони или пола над коляното тип деним и с дълги дънки или пола с висока талия през другите сезони.

С рокля

Роклята, която е в семпъл стил с мокасини е идеално съчетание, с което определено ще съберете всички погледни. Към тази визия не е необходимо да прибавяте нестандартни бижута или други аксесоари, понеже мокасините сами по себе си са достатъчно интересни и атрактивни. И тъй като в повечето случаи мокасините са в неутрални цветове, бихте могли да се спрете на рокля с по-шарени тонове и да стопирате твърде яркия резултат точно с обувките.

Как да се облечем като сме с мокасини

С пола и риза

С тези дрехи, мокасините изглеждат като официални дамски обувки. Доста стилно и запомнящо се е съчетанието от черни мокасини, елегантна бяла риза и пола в светъл цвят. Тази визия подхожда чудесно на градското момиче, особено ако живее в романтичния Париж. Именно там се е зародила модната тенденция на женските мокасини, по която днес са луди толкова представители на нежния пол. С такава комбинация ще сте невероятно елегантни, но и ще се чувствате много комфортно където и да отидете. Визията е добър избор за обикновен работен ден, разходка с приятели и дори за по-официални случаи.

Източник: e-obuvki.com