5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Трикове за бързо сушене на лак за ноктиЛакирали сте ноктите на ръцете си и стоите с разперени пръсти и просто си чакате да изсъхне лака. Мда-а-а, а телефона издзънка, че някой ви е лайкнал последното селфи и любопитството ви гложди и подпитва: "Кой е"? А вие си стоите ей така и не мърдате, за да не развалите лака.

Край на досадното чакане! Днес сме ви подготвили цели 3 начина за бързо изсъхване на лака за нокти.

И разбира се, няма да използваме химии, препарати и древни магии. Просто хитри идеи, които научихме и бързаме да споделим с вас.

1. Лакиране на тънки слоеве

Когато нанасяте лак, обирайте от четчицата излишното количество и тогава нанасяйте върху нокътя. По-добре на всеки 3 минутки нанесете нов слой, отколкото наведнъж дебел пласт. Мацко, не цапай с баданарката, тука си трябва финес! ;)

Това да нанасяте на тънки слоеве има 2 предимства. Първо лакът за нокти ще изсъхне по-бързо и второ ще оцелее по-дълго върху ноктите ви, защото ще е по-дълготраен.

Трикове за бързо сушене на лак за нокти

2. Използвайте сешоар

Сешоарът е подходящ не само да изсушите буйната си грива! Използвайте го да изсушите бързо лака за нокти. Но изчакайте 2-3 минути след нанасяне на лака и използвайте студена въздушна струя. В никакъв случай топлата, защото лака може да се напука.

3. Ледена вода

2-3 минути след нанасяне на лака потопете пръстите си в купа с ледена вода. Може да има кубчета лед вътре, но внимавайте да не нараните лака с тях.

Надяваме се да сме ви били полезни. Ако и вие знаете други хитри трикове, споделете ги в нашата страница във фейсбук!