Да изработим оригинално пано за кухнята

Повечето жени прекарват в кухнята много време. За тях това е един вид работен офис. Всяка домакиня иска това ухаещо на вкусно местенце, да изглежда уютно, комфортно и неповторимо.

Идеи за украса

Оригинално решение на тази задача ще бъде пано, което можете да направите сами. То ще предаде уникален облик на цялата кухня. Затова днес ще ви покажем една страхотна идея за пано в кухнята.

Какво ви е нужно:

  • вестници
  • чук
  • бои
  • четки
  • салфетки
  • PVA лепило
  • лак

Как се прави:

Направете от вестниците тънки тръбички.

идеи оригинално пано за кухнята

След това започнете да ги навивате на спирала, като ги съединявате помежду си.

идеи оригинално пано за кухнята

След като, свържете всички тръбички и получите основата на паното - кръг, внимателно чрез почукване отгоре с чука, изравнете повърхността.

идеи оригинално пано за кухнята

Боядисайте паното в светъл цвят.

идеи оригинално пано за кухнята

  • Съвет! Може да боядисате края на паното в по-тъмен от средата цвят. Това ще ви позволи да направите основата по-изразителна. Вземете подготвената и изрязана салфетка за декупажа.

идеи оригинално пано за кухнята

Залепете я към паното. Минете отгоре с лак.

идеи оригинално пано за кухнята

Това е всичко - паното ви е готово и може да украсите вашата кухня. Изборът на салфетка за декупаж зависи от вашите предпочитания, цвят и стил на кухнята. Освен това, паното би било доста оригинално и като подарък за някой близък. Също така можете да поставите часовников механизъм със стрелки и от пано да се превърне в уникален стенен часовник.

идеи оригинално пано за кухнята

Намери ли полезна информация?
Сподели я с приятели!

"1001 идеи" предлага полезни съвети, трикове и идеи за по-добър живот. Много идеи как да превърнеш дома си във функционална и приветлива зона на комфорт. Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Направи си сам - удоволствието да твориш със собствените си ръце. Повечето от съветите в "1000 идеи" са тествани от нас или са изпратени от читатели.

Още по темата: #пано